Dorine Lustig
Dorine Lustig

Ik ben dans- en theaterwetenschapper en heb jaren als auteur van danspublicaties en programmeur van dansvoorstellingen gewerkt. Daardoor heb ik een sensitieve en analytische blik op dans ontwikkeld. Later ben ik als redacteur in de boekenuitgeverij auteurs, vormgevers en illustratoren gaan begeleiden bij het creatieve proces.

Trainer en coach

De manier waarop mensen met elkaar communiceren en hoe dat effectiever kan, is mijn grote fascinatie. In 2007 volgde ik een opleiding tot trainer en coach, om van die fascinatie mijn vak te maken. Sinds 2008 werk ik als trainer en begeleider bij de Telefonische Hulpdienst Utrecht. Daarnaast geef ik onder de naam Hartenlust Training en Coaching trainingen in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en bij de overheid. 

Tangodocent

Via omzwervingen langs jazzdans, moderne dans en flamenco viel ik in 1996 als een blok voor de Argentijnse tango. De subtiele fysieke communicatie tussen de danspartners en de oneindige creatieve mogelijkheden van deze dans zijn voor mij een niet aflatende bron van inspiratie. Professioneel geef ik deze passie vorm door het verzorgen van lessen, workshops en optredens.

TangoToolsTraining

In TangoToolsTraining zijn deze twee fascinaties samengekomen: wat is er nou leuker dan te helpen de communicatie tussen mensen te verbeteren en daar de tango als werkvorm en metafoor voor te gebruiken?

Kernkwaliteiten

Als trainer en docent ben ik enthousiast en gedreven, open en nieuwsgierig, zorgvuldig en gestructureerd. Ik kan veiligheid creëren om tot openheid te komen, kan snel de vinger op de zere plek leggen en weet mensen te inspireren en in beweging te brengen. Cursisten waarderen mijn betrokkenheid, helderheid en rake feedback.

Werkervaring

Wilt u meer weten over mijn werkervaring? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina.

 

Direct contact opnemen? 06-44792444 of info@tangotoolstraining.nl

 
Webdesign: YUNOCOCO | Webhosting: ICTLogic Internet Solutions